Wie is Maaike?

Copywriter en vertalen in Roeselare | Maaike

Hallo daar, aangenaam!

Ik ben Maaike Clarysse, MC voor de vrienden en Mistress of Ceremonies van TNT.

 Ik zou hier kunnen uitweiden over mijn diploma’s in de Germaanse taal- en letterkunde, tolkwetenschappen en copywriting. Maar dat ga ik niet doen. Want de enige echte vraag is:

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik zet jouw verhaal en boodschap op papier. Met krachtige copy en foutloze, heldere content. Breek je niet langer het hoofd over het vinden van de juiste woorden – dat doe ik voor jou. Zo kan jij je richten op wat echt belangrijk is.

Samen schrijven we een succesverhaal. Dat van jou, tiens!

Eerst zien, dan geloven? Dat snap ik. Op mijn blog www.maaiohmaai.com vind je een voorsmaakje van wat ik zoal uit mijn pen schud. Ik bezorg je ook met plezier referenties van mijn werk.

Wat moet je misschien wel over mij weten?

Als jonge(ns)moeder houd ik me naast het bouwen van blokkentorens en zandkastelen graag al eens bezig met interieurdesign, uitstapjes maken, (al dan niet zelf geprepareerde) culinaire hoogtes beleven, nieuwe outfits bij elkaar zoeken en mijn tempel van een lichaam (ahum) onderhouden. Je begrijpt wat ik bedoel: mijn interesses zijn breed en ik ben voor uiteenlopende opdrachten te vinden.

Maar waar ik echt in uitblink, is met woorden de reiskriebels van anderen aanwakkeren tot een niet te negeren drang om te ontdekken. Proeven. Beleven. Ja, ik ben een superverspreider. Niet van het C-woord, gelukkig, maar van die oh zo heerlijke reismicrobe.

Daarnaast hou ik van de herfst, vind ik Zweeds de mooiste taal die er bestaat, heb ik een hekel aan het woord ‘bucketlist’ maar heb ik er wel een, word ik door mijn vrienden soms liefkozend ‘grammar nazi’ genoemd, en oh ja, koffie is my cup of tea.

Maar genoeg over mij! Want ik ben razend benieuwd wie jij bent en hoe ik jou kan helpen knallen.

Copywriter en vertalen in Roeselare | Maaike

Toch nog even mijn professionele kwalificaties checken? Say no more, hier is mijn cv en mijn profiel op LinkedIn.  Gluren achter de schermen en gratis schrijftips meepikken? Volg me op Instagram.

Bezoek me op Instagram